Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Вибираємо, що краще: каркасні будівлі або будинку із СІП

Будівельні технології не стоять на місці і постійно розвиваються, щоб якість будівель ставала кращою. Нещодавно ми знали тільки традиційні варіанти — будинки зводилися з важких і недешевих матеріалів, таких як, цегла або бетон.

Серйозну конкуренцію сьогодні їм становить будівництво за канадською технологією - методика досить нова, але дуже ефективна. Також популярність не втрачає і каркасний будинок.

Будівництво за канадською технологією фото 1 Будівництво за канадською технологією фото 2 Будівництво за канадською технологією фото 3

Який варіант вибрати

Часто забудовники зіштовхуються з проблемою вибору:

  • Каркасні споруди прості в будівництві, а з утеплювача буде потрібно тільки мінеральна вата.
  • Будівля із СІП вже містить теплоізоляцію - пінопласт, а швидкість зведення такого будинку буде набагато вищою.

Щоб зрозуміти, яка методика найбільш ефективна й вигідна, варто розібратися в головних відмінностях між технологіями.

СІП проти каркаса

Будівництво за канадською технологією фото 4 Будівництво за канадською технологією фото 5 Будівництво за канадською технологією фото 6
  • 1. Особливості зведення.

    Швидкість споруди каркасного будинку варіюється від трьох місяців до півроку. На ділянку доставляють сухий брус, на місці будівельники підганяють пиломатеріали: підрізають, формують кути. Після того, як остов готовий, його можна збирати. До обшивки приступають тоді, коли каркас встановлений разом з усіма перемичками і перекриттями.

    Будинок із СІП-панелей можна поставити за 1-2 місяці, так як всі деталі є «конструктором» - вони вже готові до складання. Потрібно лише з'єднати їх за допомогою бруса і кріпильних елементів - саморізів.

  • 2. Утеплення.

    Каркасний аналог вимагає утеплення мінеральною ватою. Тобто температура в будинку буде повністю залежати від того, наскільки якісно будівельники виконали монтаж утеплювача. Потрібно дотримуватися ряд умов: ретельно опрацювати всі кути, закрити вату паро- та вологоізоляціоною плівкою, рівномірно розподілити матеріал. Якщо одне з плавів не дотримується, то будівля буде втрачати тепло.

    У будинках із СІП не виникне таких ризиків, так як до складу панелі вже входить утеплювач - пінопласт. Елементи матеріалу щільно прилягають один до одного за рахунок клею, тому можливість протягів або попадання вологи зводиться до нуля.

  • 3. Рівень міцності.

    Міцність каркасної будови знову ж таки залежить від людського фактора. Якщо хоча б один елемент конструкції змонтований неправильно або накренився, то це дасть навантаження на всю будівлю. Дуже високий ризик того, що такий будинок «поїде».

    Будинок з панелей неможливо сконструювати криво, так як будь-які огріхи в будівництві відразу буде видно не тільки забудовнику, а й клієнтові.

  • 4. Довговічність.

    Термін служби каркасного будинку залежить від того, як оброблена деревина. Якщо вона не має захисного шару від вологи і пари, то незабаром почнуться процеси гниття, можуть з'явитися грибки та інфекція. Будинок швидко осяде.

    СІП-панелі оброблені водовідштовхувальними сумішами, а всі вузли і стики обов'язково заливаються монтажною піною. Таким чином, будова виходить практично герметичною.

Де придбати

Якщо ви вирішили звести канадський будинок, то всі необхідні матеріали та зведення можете сміливо купувати в надійної компанії.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися