Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Енергоефективність будівлі: сіп панелі - платимо менше

Підвищені витрати на опалення підвищують інтерес до теплоізоляції будинків. Ізоляція, яка вже присутня в конструкції сіп-панелей, може заощадити значні суми. Проблема з вологістю також знайомі власникам приватних будинків.

Стіни з sip-панелей - це комфорт у вашому домі. Давайте ж оцінимо економічні переваги, які отримують власники, які зважилися на будівництво канадських будинків і дізнаємося, як заощаджують забудовники на такому житлі.

Будівництво за канадською технологією фото 1 Будівництво за канадською технологією фото 2 Будівництво за канадською технологією фото 3

Заощаджуємо з технологією SIP панелей

Житлові будинки із СІП економлять до 10 000 кВт на рік на опаленні, для середньої площі. Сучасні стіни доповнюються енергозберігаючими вікнами і утепленим горищем. Не потребує додаткових витрат на утеплення і підлогу цокольного поверху.

До настання кризи, спаду економіки українська галузь будівництва 85% умовного палива щорічно витрачала на підтримку діючих будівель. Що становило 87 600 000 тон. Чи можливе подібне марнотратство в сучасних умовах.

Кондиціонування будинків споживає 40% умовного палива. Енергетичний потенціал держави має свої ліміти, як і ресурси в світі, в цілому. Тому з кожним роком ви можете бачити, як удосконалюються котельні, обладнання стає більш економним, а за надмірну витрату енергії потрібно платити все більше. У старих будинках, квартирах, в ході опалювального сезону ледве теплі батареї не прогрівають приміщення.

Що ж стосується технології СІП, то за одні й ті ж гроші власник будинку отримує утеплення і шумоізоляцію, яка сприятливо позначається на емоційному стані мешканців. Адже вдома хочеться відпочивати в тиші й комфорті.

Зверніть увагу, що технологія для багатоповерхових будівель також змінилася і вже розробляються проекти багатоповерхових будинків, з високим рівнем енергоефективності. Ці економічні конструкції повинні зводитися за сіп технологією, як це вже роблять в Англії.

До переваг будівель на основі сіп панелей можна віднести і:

  • Швидке спорудження. Зведення будинків не вимагає зусиль, які пов'язані з важкими будматеріалами, плити швидко встановлюються на свої місця, вони підігнані, фіксація передбачена.
  • Швидку обробку. Завдяки гладким плитам на основу легко наноситься фінішна обробка.
  • Різноманітність проектів. Нові мікрорайони в Європі, де технологія широко використовується, приваблюють своєю унікальністю, вибір архітектурних рішень різноманітний.
Будівництво за канадською технологією фото 4 Будівництво за канадською технологією фото 5 Будівництво за канадською технологією фото 6

Як економити і заробляти з технологією СІП

Придивіться, перед вами готове рішення — сіп панелі, ціна на будівництво будівлі буде в рази менше, ніж, якщо ви оберете газобетон, цеглу, залізобетон.

Якщо ви збираєтеся жити в будинку зі своєю сім'єю - ви заощадите на будівництві та створенні мікроклімату в приміщенні: опаленні, кондиціонуванні. Ви заощадите на обробці, ви заощадите час.

Якщо ви забудовник, то ви легко реалізуєте привабливе, енергозберігаюче, сучасне житло. Не варто ігнорувати очевидне рішення, визнане в більшості цивілізованих країн. Турбота про навколишнє середовище, економії ресурсів і комфорті об'єднані технологією будівництва СІП. Зробіть правильний вибір.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися