Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

ЗА та ПРОТИ sip панелей: переваги й недоліки СІП

Будівництво за канадською технологією завжди швидке, сама будівля має бути екологічною, а проживання економічним. Та й сама споруда вимагаємо менше витрат, ніж будинки з інших матеріалів і за іншими технологіями. Чи настільки гарні sip панелі, зважимо За і Проти.

Технології sip - що це?

Назву «канадський» отримали за географічним принципом. Родина сіп-панелей — Канада. Саме там, 50 років тому і був придуманий сендвіч з плит спресованої деревини та пінополістиролу. Незабаром ідея була підхоплена в США і Європі, там з'явилися компанії, що випускають спеціальні панелі, зовнішня сторона яких укріплена плитами, між якими знаходиться теплоізоляційний шар.

Будівництво за канадською технологією фото 1 Будівництво за канадською технологією фото 2 Будівництво за канадською технологією фото 3

В майбутнє технології повірили не всі і не відразу. Будинки називали іграшковими. Швидше за все конкуруючі будівельні компанії розпускали чутки про ненадійність конструкцій. Але минав час і будинків ставало все більше і характеристики житла вже не викликали сумнівів.

Переваги будинків з сіп панелей

  • Економія при зведенні будівлі.
  • Економне проживання: будинки прекрасно зберігають тепло і витрачати на опалення можна менше.
  • Екологічність: немає випарів, немає випромінювань, немає грибка.
  • Швидкість будівництва: технологія сіп допоможе отримати житло швидше, ніж будь-яка інша.
  • Економія на ремонтах: будинки не доводиться реставрувати, вони прекрасно витримують вплив навколишнє середовища.
  • Довгий термін експлуатації: будинки вже прослужили понад 50 років і в них продовжують комфортно жити спадкоємці замовників будівель, не сумніваючись, що будинки дістануться їх онукам.

Недоліки будівель

Необхідність забезпечувати вентиляцію. Однак це характерно і для інших приміщень. Горючість. Однак горять і дерев'яні будинки. Горять квартири в залізобетонних багатоповерхівках і цегляні будинки, адже вони можуть бути утеплені горючими матеріалами, зазвичай горять меблі, провід. Може чудово спалахнути, навіть, металева техніка. Тому і потрібно дотримуватися елементарних правил безпеки. Гризуни. Але вони живуть і в під'їздах, цегляних котеджах, будинках.

Ті хто сумнівається, натякають на токсичність — це міф. Сіп панелі використовуються по всій Європі та Північній Америці. Невже ці небідні люди будуть шкодити своєму здоров'ю. Оригінальні панелі перевірені і мають відповідні сертифікати.

Будівництво за канадською технологією фото 4 Будівництво за канадською технологією фото 5 Будівництво за канадською технологією фото 6

Підсумок: чи варто задуматися про sip панелях

Якщо вам потрібно житло швидко, економно, надовго — вам варто вибрати СІП. Якщо ви хочете жити в тихому, затишному, чистому будинку — варто наважитися. Якщо ви хочете заощадити не тільки на будівництві, але й на опаленні — вибирайте канадську технологію. Якщо ви хочете залишити щось істотне, наприклад, житло, своїм онукам — не сумнівайтеся.

Вибирайте унікальне архітектурне рішення, обговорюйте та унікалізіруте будівництво і вже через кілька місяців ви отримаєте будинок для своїх онуків. А поки можете в ньому пожити. Вирішуйте, проект уже готовий.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися