Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

В яких випадках технологія сіп панелей є найбільш виправданою та можливою

Сьогодні так званий канадський будинок є одним з найбільш популярних варіантів житла для багатьох сімей. Справа не тільки в низькій вартості сировини, так як часом тільки СІП-будинок може стати єдиним можливим вирішенням житлових проблем.

Канадські будинки фото 1 Канадські будинки фото 2 Канадські будинки фото 3

Розширити площу

Нерідко перед сім'єю постає істотна проблема:

  • народжуються діти і на всіх не вистачає кімнат;
  • діти виростають, заводять свої сім'ї, але на придбання нового житла немає коштів.

Такий стан речей стає справжнім випробуванням для всіх, адже кожен хоче мати особистий простір. Відносини в родині швидко псуються, атмосфера в тісноті загострюється.

Але є цілком розумний вихід — продати квартиру і побудувати власні володіння на базі СІП. Таке рішення вигідно з усіх боків:

  • 1. Велика площа. Матеріал коштує недорого, тому на виручені від продажу квартири гроші можна придбати все необхідне, щоб звести споруду зі значною площею: місця вистачить усім.
  • 2. Не потрібен утеплювач. СІП-панелі володіють відмінними теплоізоляційними властивостями, тому вони навіть без додаткового утеплення дозволять пережити найлютіші морози. Опалювати таке житло можна будь-яким доступним способом: викласти піч або камін, або встановити більш сучасне обладнання.
  • 3. Швидкість. Будівля з панелей зводиться дуже швидко, так як для нього не знадобиться монолітний фундамент. Можна вкластися в стислі терміни — два-три місяці. Основні завдання — змонтувати каркас, закріпити стіни і дах, підвести комунікації. А далі — можна заселятися і одночасно завершувати оздоблювальні роботи.
  • 4. Будь-яка конфігурація. СІП-технологія дозволяє проектувати будову з будь-яким плануванням, а також навіть створювати окремі входи по типу «таунхауса». На кожну сім'ю можна виділити по власному «блоку», який буде опалюватися від одного котла за рахунок загальних внутрішніх стін.
  • 5. Додатковий заробіток. Якщо сім'я невелика, то порожній простір можна здавати в оренду. Це відмінний спосіб додаткового доходу.
Канадські будинки фото 4 Канадські будинки фото 5 Канадські будинки фото 6

Важкодоступні зони

Якщо ділянка під будівництво розташовананезручно, то саме СІП-технологія стане найкращим методом:

  • немає можливості заїхати на техніці;
  • земля розташована на схилі або біля підніжжя гори;
  • грунт нестабільний — якщо грунт «ходить», то будівлі з важких матеріалів можуть покоситися або піти тріщинами;
  • зона, де трапляються паводки: тут підійдуть тільки будови зі свайним фундаментом, а сам будинок повинен бути герметичним.

У цих випадках СІП — єдиний вірний вихід, так як панелі легко переносити вручну, вони не вимагають монолітного фундаменту. А при нестабільному ґрунті матеріал не піде тріщинами, достатньо лише провести невеликі роботи по зворотному монтажу.

Де купити

Якщо вам потрібні сіп панелі, Київ може запропонувати перевіреного постачальника. Тут ви знайдете матеріали за демократичними цінами.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися