Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Нове слово в будівництві готелів і турбаз: монтуємо будівлі з СИП-панелей

Так званий канадський будинок - це відносно нова, але ефективна технологія, яка стрімко завойовує провідні позиції в будівництві. Завдяки легкості та доступності матеріалу, можна в стислі терміни зводити малоповерхові будівлі для різного призначення. Готельний бізнес - не виняток, особливо якщо будиночки з 1-3 поверхів потрібно зводити на нестійких або нерівних грунтах. Та й з економічної точки зору такий варіант більш доцільний. Навіщо вкладати гроші в капітальну будівлю, якщо вона експлуатується тільки в певний сезон.

Будівництво за канадською технологією фото 1 Будівництво за канадською технологією фото 2 Будівництво за канадською технологією фото 3

Як проектуються і будуються готелі на базі СІП

  • 1. Проєкт.

    Спершу проєктувальник повинен скласти детальний план майбутньої будівлі за допомогою комп'ютерної програми: площа, кількість поверхів і кімнат, особливості планування.

  • 2. Правки.

    Також і сам замовник може впливати на хід будівництва та змінювати розташування елементів будинку на свій розсуд. Весь будинок із СІП - це по суті конструктор.

  • 3. Споруда.

    Готелі із СІП зводяться в максимально стислі терміни - якщо своєчасно закупити і поставити матеріали, то вже через 2-3 тижні будинок буде готовий прийняти перших мешканців. Потрібно тільки подбати про обробку.

Переваги готелів із СІП

СІП - неймовірно легкий матеріал, так як він складається з двох орієнтовно-стружкових плит, між якими знаходиться лист пінопласту. Будівництво невеликого готелю із СІП має ряд незаперечних переваг:

Будівництво за канадською технологією фото 4 Будівництво за канадською технологією фото 5 Будівництво за канадською технологією фото 6
  • Швидкість зведення.

    Вже приблизно через місяць будинок можна заселяти, так як він зводиться на стрічковому фундаменті, а сам монтаж проводиться з легких елементів. Для цього не потрібно спеціалізована техніка.

  • Збереження тепла.

    Панель - це вже утеплений пінопластом елемент, який буде відмінно утримувати тепло в будинку. Тому можна істотно заощадити на обігріві навіть в холодний сезон.

  • Будь-яка обробка.

    Так як панелі ідеально рівні і мають гладку поверхню, їх можна обробляти будь-якими доступними матеріалами: покривати фарбою або шпаклівкою, монтувати сайдинг. Внутрішньо простір відклеюється шпалерами, обробляється панелями або плиткою.

  • Оптимальна вартість.

    Ще одна вагома перевага такого будівництва - невисока ціна матеріалів. Додатково можна заощадити на прискореному будівництві, яке передбачає найм невеликої кількості працівників.

  • Міцність.

    Будинки із СІП в 1-3 поверху витримають такі природні явища, як землетруси і урагани.

  • Стійкість до вогню.

    Панель обробляється вогнетривкими складами. Крім того, матеріал надійно захищений від грибків та плісняви.

  • Не буде протягів.

    Всі елементи щільно прилягають один до одного, тому холод не потрапить в будівлю через щілини.

Де замовити

Якщо ви не знаєте, де можна знайти СІП панелі, купити їх рекомендується в нашій перевіреній часом і кількістю замовлень компанії. Тут ви зустрінете обслуговування на високому рівні та адекватні ціни.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися