Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Скільки коштуватиме будівництво будинку в Україні?

Коли постає вибір між квартирою і будинком, багато хто віддає перевагу другому варіанту. Причому деякі люди все ж наважуються на будівництво власного житла.

Незважаючи на складну економічну ситуацію в нашій країні, є унікальні технології, що дозволяють швидко, якісно і недорого звести будинок. Одним з варіантів є будівництво за канадською технологією, яку розглянемо нижче.

Канадський будинок фото 1 Канадський будинок фото 2 Канадський будинок фото 3

Що впливає на будівництво котеджу із СІП?

На зведення будинку за канадською технологією впливають такі основні фактори:

  • 1. Грамотно підібраний індивідуальний фундамент. Його вартість буде залежати від обраного типу основи споруди. Вона все одно буде нижче, ніж ціна фундаменту будинку з газобетону або цегли.
  • 2. Оптимальний домокомплект. Низька або висока вартість зведення котеджу із СІП залежить від ціни домокомплект. А вона, в свою чергу, залежить від якості та кількості використаних будматеріалів. Необхідно грамотно підібрати комплект, який задовольнить всі потреби регіону з енергоефективності, конструктиву і загальним очікуванням від об'єкта. Ідеальними варіантами для будівництва енергоефективного будинку з постійним проживанням на території України, є: СІП-панелі 160 міліметрів Neopor (з утепленням по фасаду 50 міліметрів), а також панелі 160 міліметрів ПСБ-С-25 (з утепленням 100 міліметрів).
  • 3. Монтажні та будівельні роботи.
  • 4. Якісні як внутрішні, так і зовнішні оздоблювальні роботи.

Який дах вибрати?

Для тих, кому важлива тільки ціна, підійде стропильний (кроквяний) дах. Звичайно, він обійдеться в рази дешевше, але це позначиться на енергоефективності об'єкта. Дерев'яний брус у великих кількостях в котеджах із SIP призводить до зниження показників енергоефективності будівлі.

Якої товщини повинні бути SIP для покрівлі?

При стінах SIP 160 мм +50 мм фасадного утеплювача дах SIP повинен бути 200 мм. При стінах 160 +100 фасадного утеплювача покрівля повинна бути 240. А ось при стінах 210 +50 утеплювача покрівля становитиме 270.

Канадський будинок фото 4 Канадський будинок фото 5 Канадський будинок фото 6

Що ще впливає на ціну будівництва будинку в Україні?

Додатково на кінцеву ціну впливає ціна земельної ділянки під забудову, досвід і рівень підготовки будівельників, умови оплати, гарантії на проведені роботи, комплектація будівельних бригад.

У будь-якому випадку, канадський будинок обійдеться значно дешевше, ніж котедж із цегли або газобетону. На території нашої країни дана технологія має великий попит серед населення не тільки через доступність, а й через високу енергоефективність готових об'єктів.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися