Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Як побудувати будинок під ключ всього за 90 днів?

article 18 9CNDhTE4OzSwSydj

Будівництво канадських будинків набирає популярність в Україні. Число таких котеджів збільшується з кожним роком. Це пов'язано з тим, що канадський будинок відрізняється унікальними теплоізоляційними властивостями. Наприклад, подібний будинок побудували в Антарктиді, і він відмінно витримав арктичні морози. Тому, в такому будинку вдасться заощадити на опаленні та завжди зберігати затишну температуру.

Ще однією важливою перевагою подібних будівель, є короткі терміни їх зведення.

За скільки можна побудувати будинок під ключ

Будинки, що швидко споруджуються за канадською технологією можуть бути готові до проживання всього за один будівельний сезон. Це неможливо, якщо будувати з класичних дорогих матеріалів, таких як бетон або цегла. Причини, за якими канадські будинки так швидко зводяться, слід описати докладніше:

article 18 n6dnOMxg52OCsOzj
  • Для них не потрібно будувати глибокий важкий фундамент з бетону або блоків. В якості підстави для котеджу за канадською технологією відмінно підійдуть гвинтові палі або фундамент стовпчастого типу. Вони не дають усадку, і зводити саму будову можна безпосередньо після завершення робіт з фундаментом. Подібна основа виконується за 7 днів;
  • Такі будови зводяться із сіп панелей. Вони мають невелику вагу і зручні в перевезенні. Відповідно, не доведеться задіювати велику кількість вантажних машин. Це вигідно, оскільки знижує вартість будівництва, а також скорочує його терміни;
  • Не доводиться використовувати спеціалізований транспорт. Наприклад, не потрібно наймати бетоновозку для заливки фундаменту або кран для подачі блоків. Подібна техніка вкрай дорога в оренді і істотно збільшує бюджет будівництва. Більш того, вона має бути присутня на будівництві постійно і її поломки можуть спричинити припинення робіт.
article 18 VZ8r7c5gKY2IXCjj

Таким чином, за канадською технологією вдається побудувати будинок в короткі терміни і набагато дешевше. Наприклад, повний цикл робіт під ключ займає всього 90 днів. При цьому на облаштування фундаменту доведеться витратити не більше 7 днів, збірка домокомплекту займе не більше 50 днів. За решту часу майстри змонтують покрівлю та проведуть інші роботи.

Будівництво канадських будинків: як досягається швидкість робіт

Дана технологія полягає в зведенні будинків із сіп панелей. Вони мають задані розміри і являють собою дві плити з розміщеним всередині шаром утеплювача. Зазначені плити виготовляються для того чи іншого проекту. Тобто, всі частини будинку виготовляються заздалегідь, виходячи з проектних рішень.

Отже, вони доставляються замовникові, і вже на місці відбувається їх укладання. При цьому майстри компанії виконають покрівельні роботи, вставлять вікна і двері, облаштують фундамент.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися