Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Енергоефективний будинок із СІП - розумне рішення!

article 16 106

СІП панелі - чудовий будівельний матеріал, який складається з трьох шарів. Із зовнішнього і внутрішнього боку така панель має тверду рівну поверхню. Це вологостійка плита, виконана з натуральної деревини. Простір між зазначеними двома плитами заповнено спіненим теплоізоляційним матеріалом. Він повністю заповнює вільний простір, тому під час монтажу не утворюється пустот, які були б заповнювали протяги.

Енергоефективність будинків з СІП

Каркасний будинок із сіп має унікальні теплоізоляційні властивості. Такі будинки широко поширені в США, Канаді, країнах Європи. Вони мають чимало переваг, але саме теплоізоляція знаходиться на першому місці. Його теплозахисні якості слід описати більш докладно:

article 16 80
  • Утеплювач повністю заповнює простір між плитами. При цьому зазначений матеріал не насичується вологою. Це означає, що він не втрачає своїх властивостей під дією вологи. Вона не може проникнути всередину, а це означає будинок не вистигає і його теплоефективність не знижується;
  • Матеріал не випускає тепле повітря назад. Під час монтажу домокомплект не залишає зазорів або щілин. Всі стики між плитами СІП герметично закриті і оброблені герметиками. Тому будинок залишається теплим навіть при відключеному опаленні. Наприклад, протягом декількох днів температура в ньому впаде всього на кілька градусів;
  • Здатність зберігати і не випускати тепло робить такий будинок енергоефективним. Адже для його опалення потрібно менше ресурсів, оскільки він швидко прогрівається. Щоб підтримувати температуру на заданому рівні, також не потрібно витрачати багато газу або електрики. Котел буде працювати на мінімумі своїх можливостей, а всередині буде зберігатися тепло.
article 16 184

Таким чином зазначені панелі дозволяють побудувати дуже теплий будинок. При цьому на його зведення потрібно не більше 3 місяців.

Терміни будівництва

Дані будинки не вимагають пристрою заглибленого бетонного фундаменту. Відповідно, не доведеться витрачати час на очікування, поки він сяде і прийме форму. Крім того, будинки поставляються у вигляді готових до зборки домокомплектів. Кожен з них виготовляється за типовим проектом, який обрав замовник. Однак завжди є можливість замовити індивідуальний проект, за яким буде створено домокомплект.

Тому, майстри компанії «СіпБуд» виконують зборку окремих елементів будинку за проектом, користуючись ним як інструкцією. Саме це дозволяє зводити готові до фінішного ремонту будинки всього за один будівельний сезон. При цьому для зборки не потрібна обов'язково тепла пора року. Адже бетон не використовується і не потрібна плюсова температура для його застигання.

Вибір на користь будинків за канадською технологією із сіп панелі зробили мільйони українців. Хочете такий само теплий і надійний будинок?

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися