Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Переваги SIP-панелей

article 12 59

Набирає темпи будівництво приватних домоволодінь. З якого матеріалу побудувати оригінальний теплий будинок? Цю дилему кожен господар вирішує по-своєму. Вибір одного з безлічі матеріалів залежить від фінансових коштів власника, термінів будівництва, творчого потенціалу особистості. Розглянемо один з них, дуже цікавий, сучасний, доступний.

SIP-панелі - чудова альтернатива іншим будматеріалів для будівництва будівель

Будинки з пінобетону, цегляні, дерев'яні все більше витісняють будівлі, збудовані з SIP-панелей. Близько 50-ти років сіп панелі, технологія виробництва яких прийшла з Канади, використовуються у всіх країнах світу. В нашій вони набирають популярність з неймовірною швидкістю. Цей будівельний матеріал представлений у вигляді сендвіча з пінополістиролу, обрамленого плитами ОСП.

Завдяки прогресивної технології, виробники для створення ОСП-плити використовують тріски (97% - соснові, осикові), розташовуючи їх в кілька шарів перпендикулярно по відношенню до поруч розташованим, пресуючи і з'єднуючи сполучною речовиною (3%). Тому біля плити опір вигину в різних площинах набагато більше, ніж у деревини. Далі вона обробляється спеціальним водовідштовхувальним засобом. Для виробництва пожежостійкість пінополістиролу використовують вуглекислий газ, додаючи його в полістироловий масу.

article 12 78

Переваги

Велику популярність SIP-панелі завоювали завдяки таким якостям:

  • Невелика вага. Наприклад, вага 1 м. Кв. цегляної стіни - 500 кг, а панелі - від 16 до 22 кг. Це дозволяє зводити будівлі на гвинтових і інших не потужних фундаментах.
  • Низька теплопровідність. Якщо порівняти панель товщиною 16,4 см з іншими матеріалами, то для однакового рівня збереження тепла (в 3 ВТ / м ° С) їх товщина буде більше в кілька разів. Наприклад, для бруса і пінобетону - в 3 3,5 рази, керамзитобетону - в 6 разів, цегли - в 14 разів, бетону - в 27 разів.
  • Шумоізоляція. Зниження рівня високочастотного шуму досягає величини 70 Дб.
  • Швидкий монтаж будівлі. Буквально протягом півмісяця будинок готовий до обробки. «Сендвічі» не бояться установки в будь-який час року.
  • Економічність. Внаслідок малої ваги доставка матеріалу обходиться дешево.
  • Безпека. Шкідливі речовини при виробництві панелей не використовуються.

Що треба знати, щоб не розчаруватися

Панелі створюють ефект термоса. Щоб в будинку не було мокрих стін і цвілі, повинна бути виконана якісна вентиляція. Для житлового будинку треба купувати екологічно чисті не займисті панелі з маркуванням «Е 0», для господарських будівель набагато дешевше варіант «Е3» з пінопласту прошарком, яка при впливі тепла може виділяти шкідливі речовини. Монтаж каркаса будинку повинні виконувати грамотні фахівці.

Сіп панелі, ціна яких в основному залежить від місця збирання і ціни закуплених матеріалів (ОСП, утеплювача, ін.), Все одно дешеві, практичні, надійні. Зовнішню і внутрішню обробку власник може зробити настільки унікальною, що презентабельний вигляд будинку викличе щире здивування оточуючих. Купивши цей будматеріал, можна швидко в'їхати в красивий будинок, маючи в своєму розпорядженні зовсім невеликий стартовий капітал.

article 12 106
 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися