Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Часті питання про будівництво будинку з СІП - панелей

Сіп панелі: що це?

Сіп панелі (структурно-ізольовані панелі) за останній час в будівельній справі зарекомендували себе як ефективний матеріал. По-іншому їх називають сендвіч-панелі і застосовуються вони для будівництва стін і дахів, а також при настилі підлог. Назва сендвіч-панелей вони отримали через свій зовнішній вигляд, оскільки між двома плитами затиснутий шар пенополістролу, який таким чином захищений від впливу зовнішніх факторів. Нерідко застосовуються і інші матеріали для захисту. Коефіцієнт тепла панелей при стандартній товщині в 200 мм - 4,8 До / Вт. ровністю захищають ваш будинок від втрати тепла при найменших обсягах енергоносіїв.

Скільки за часом будується будинок з сіп панелей?

При використанні такого матеріалу, будівлі зводяться значно швидше, ніж стандартні каркасні (час скорочується на 55%) будинку. Діаметр панелей 3-4 м2, що зменшує показник витоку тепла. Завдяки простоті зведення, приступати до будівництва можна відразу ж, як тільки матеріал доставили на об'єкт. Монтаж коробки будинку на готовий фундамент займе від 5 днів. Споруда під чистову внутрішню обробку від 15 днів. Сендвіч-панелі значно зменшують час, що витрачається на такі заходи, як споруда каркаса, облицювання стін та їх ізоляція. Якщо вибрати будинок "під ключ" - це займе від 30 днів.

Чи екологічні сіп панелі?

Даний вид матеріалу є одним з найбільш екологічних при будівництві. При їх застосуванні відбувається ізоляція будівлі, посилюється герметичність, значно простіше відбувається контроль температури і вологості повітря. Також значно зменшується кількість сміття, що з'являється при будівництві. Будинок з Сіп панелей позитивно впливають на навколишнє середовище.

Значимість вентиляції для будинків SIP-панелей?

Клімат в приміщенні дуже важливий, особливо в сучасному світі забрудненої екології. При використанні сендвіч-панелей вентиляція потрібна буде лише у вигляді відкритого вікна. Якщо буде потрібно установка системи вентиляції, то завдяки властивостям панелей, в будівлі постійно буде свіже повітря. Умови, сприятливі для здоров'я людини, створює мікроклімат приміщення, тому його контроль простіше підтримувати в будівлях з сіп панелей. Таке приміщення більш комфортне і менш схильне до поширення пилових частинок і цвілі.

article 15 368
article 15 59
article 15 309

Стійкість до займання?

Даний вид панелей не є пожежонебезпечним, але тільки якщо зведення будівлі відбувалося відповідно до норм пожежної безпеки. Фахівці, щоб збільшити пожежостійкість, радять додатково обшити панелі гіпсокартоном. Його листи, завдяки пониженому класу горючості, не дадуть можливість поширитися вогню, і з великою часткою ймовірності будова залишиться цілою. Навіть не вдаючись до допомоги гіпсокартону, панелі при впливі відкритого вогню не будуть горіти як матеріал з дерева. Вони будуть плавитися. Тому в разі виникнення замикання в проводці, зіпсується тільки внутрішня поверхня. Небезпеки для всього будинку не буде.

Чи сумісні з іншими матеріалами?

Даний вид панелей прекрасно поєднується з різними типами матеріалів. Спорудження можна будувати на будь-яких типах фундаменту (блоках, бетоні і т.д.). Панелі сконструйовані так, що на їх стиках можна помістити профільований брус, що йде в комплекті. Деякі забудовники вважають за краще дах викладати з балок, а стіни зводити з сіп панелей. Досить популярним є використання їх у вигляді утеплювального матеріалу на основі конструкцій дерев'яного або металевого типів.

Чи захищені будинку від комах?

Так. Панелі обробляються спеціальним розчином - інсектицидом. Мурахи, гусениці, таргани, короїди та інші комахи не представляють небезпеки.

Який рівень звукоізоляції?

На рівень звукоізоляції впливає товщина пінопласту, щільність зовнішнього матеріалу, а також товщина листів гіпсокартону всередині, якщо він застосовується. Панелі досить добре блокують шум рівний 70 Дцб, відповідний голосній музиці.

Прокладка труб: чи будуть складності?

В самі панелі труби вбудовувати забороняється, оскільки конструкція будівлі порушується. Трубопровід слід прокладати всередині приміщення. Якщо в проекті вказано прокладання труб крізь панелі, слід переконатися в герметичності отворів.

Виробництво SIP-панелей

Проходить в 5 етапів.

  • На плиту автоматичним обладнанням наноситься рівномірно водостійкий клей.
  • Складені в кілька шарів і просочені клеєм плити відправляються під прес, міцно закріплює всі компоненти.
  • Спеціальний розкрійний верстат відпилює необхідні розміри.
  • Підгінна машина відрізає зайві і виступаючі краї.
  • Між панелями вставляється заставний брус, що забезпечує міцність конструкції.
  • Брус виготовлений із сосни, висушений і оброблений антисептиком.

Термін виготовлення.

Завдяки сучасному обладнанню, весь процес виготовлення влаштований так, що здійснюється разом з роботою над фундаментом. При будівництві будівлі з сіп панелей досить буде полегшеного фундаменту, зведення на якому можна буде почати на 10-ий день після його бетонування. Протягом цього терміну панелі будуть повністю готові і перевірені на міцність, якість і ізоляцію.

Вбудовані світильники: як це відбувається?

У самі панелі вбудовувати світильники не дозволяється, тому що порушиться їх структура, а також герметичність конструкції будівлі знизиться, і в разі замикання збільшиться ризик пожежі. Щоб встановити вбудовані світильники, необхідна установка додаткового шару гіпсокартону.

Скільки важить одна стандартна сіп панель?

Вага стіноввої панелі при висоті 2,5 м - близько 50 кг.

ОТЖЕ, сіп панелі мають перевагу перед іншими видами матеріалів. Вони досить міцні, легко встановлюються, мають тривалий термін служби, відмінно звукоізольовані і пожежостійкі.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися