Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Технологія канадський будинок: чому це вигідно?

article 10 151

Якщо цікавить, як можна побудувати будинок без фундаменту, потрібно звернути увагу на будинки з СІП панелей. Їх зводять за канадською технологією.

Таку споруду використовують або в літній період, тоді його не потрібно утеплювати, або цілий рік, тоді його утеплюють так само, як вдома на фундаменті.

Технологія зведення будинку

Канадський будинок має своєрідний фундамент. Вкопувати в землю нічого не потрібно. Вся система знаходиться по верху землі. Каркасній конструкції надають обваження за рахунок бетонних стовпчиків, або роблять суцільну плиту під майбутньою підлогою. Щоб бетон не вбирав в себе вологу, створюють щільний шар гідроізоляції.

Після зведення фундаменту, приступають до планування приміщень. Їх слід відзначити на проекті заздалегідь, ретельно продумавши відстань між кожною стінкою всередині всієї конструкції.

article 10 304

Укладання підлоги роблять з брусів з перетином 5х20 см. Під дошками теж кладуть шар гідроізоляційного матеріалу, щоб волога не надходила всередину будинку. Вийде такий «пиріг»: брус, руберойд, дошки. Фіксують підлогу анкерними болтами прямо до основи будинку, до фундаменту.

Усадку чекати не потрібно, тому що фундамент не знаходиться глибоко в землі. Після того, як будинок готовий, можна приступати до опоряджувальних робіт. Немає фундаменту - немає усадки. Це один з плюсів таких будівель.

Після того, як готову підлогу і фундамент під нею, приступають до складання стін. Вертикальні дошки відміряють по висоті стелі. Зазвичай їх довжина не більше 3-х метрів.

Советы:

  • У канадському будинку не прийнято будувати високі стелі, так як його потім буде важко опалювати;
  • будується будинок за вказаною технологією для того, щоб він був тепліший звичайного з меншими витратами на палива.

У тих місцях, де будуть знаходитися стійки, встановлюють залізні штирі. На них потім роблять кріплення каркаса стін. Першими встановлюються кутові бруски, після них приступають до проміжних. Після установки вертикальних стійок приступають до обв'язки каркаса стін горизонтальними брусами.

При побудові каркаса стін в канадському будинку потрібно ретельно виміряти їх паралельне розташування і однакову довжину. Якщо буде невеликий перекіс, будинок може не вистояти тривалий час. Верхню обв'язку брусів, стельову, фіксують довгими цвяхами так, щоб вони увійшли в деревину не менш, ніж на 10 см.

article 10 309

Останньою в конструкції йде по збірці дах. Його встановлюють у відповідності з усіма правилами зведення дахів з одним обов'язковим правилом: відстань між брусами не більш 50 см, інакше конструкція буде хиткою, не стійкою.

Вигода канадського будинку

Будівництво канадських будинків не займає багато часу, так як вони зводяться в основному з готових деталей. Всю конструкцію можна зібрати за кілька місяців. Віддалено будинок нагадує конструктор лего, тільки деталі величезні.

Щоб отримати хороший, якісний будинок, потрібно придбати СІП панелі, тоді з'явиться можливість побудувати самому ту конструкцію, яка буде максимально влаштовувати.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися