Ми в соціальних мережах:
facebook-group

sipbudbc@gmail.com

clear-image
Написати нам
  • Виготовлення будинків
    за канадською технологією

    від150 $
    за 1 м²

    tag
    Заявка на розрахунок:


    Розрахувати
    Заявка на розрахунок:
    Розрахувати

Чи шкідливі СІП панелі для здоров'я?

article 11 368

Міфи про шкоду сіп панелей поширюються серед споживачів з надзвуковою швидкістю. Люди будують домисли про вигляд будівельних матеріалів, про які мало знають.

Пожежонебезпека. СІП панелі легко спалахують - брехня. Будинки з каменю, цегли, ракушняка горять так само швидко, як дома з сіп панелей. Причиною загоряння стають не стіни будинків, а то, що всередині них розташоване. Це велика кількість дерев'яних меблів, оздоблення, внутрішня наявність горючих матеріалів.

Також є думка про те, що будинки з сіп панелей при горінні виділяють вкрай отруйні пари, такі, яких немає при горінні інших видів будинків. І знову тут в хід йдуть продукти горіння від інтер'єру, але ніяк не самих панелей. Панелі зроблені таким чином, щоб максимально відштовхувати вогонь. Їх запалити важко. Легше займається дерево, навіть якщо його просочити захисними засобами.

article 11 114

Переваги:

Міцність, не гниють - немає гниття, немає залишків від розкладання деревини, відсутність грибків, бактерій, гризунів та інших комах, шкідників різного роду, через яких утворюється небезпека для здоров'я людини.

Легкі - коли будують будинок з каменю, цегли, колод, вони можуть травмувати людину або вбити на смерть, якщо впадуть на нього при зведенні будівлі. З сіп панеллю такого не станеться. Через свою легкості вона не може нанести важких каліцтв і тим більше придавити на смерть.

Енергозбереження - пінобетон добре тримає тепло. Він не пропускає енергію з дому назовні, все зберігається всередині приміщення, і не запускає холод зовні всередину будинку крізь стіни, підлогу, дах.

Немає ще таких доказів з боку вчених, медиків, розробників СІП панелей про те, що цей вид будівельного матеріалу шкідливий для здоров'я людини. Навіть цвіль не бере їх. Тоді як в кам'яних будинках гниють стіни, заводиться грибок на кухні через підвищену вогкості, чорніють стелі. У будинках з СІП панелей нічого подібного не відбувається. Отже, немає хвороботворної мікрофолори. Здоров'ю людини і з цього боку нічого не загрожує.

article 11 206

Застуда і інші захворювання. У будинках з каменю, цегли, дерева є така особливість: в них повітря може бути сухим. Це провокує швидке розмноження вірусних мікробів, які з'являються всередині приміщення за рахунок того, що їх приносять самі люди. У звичайних будівлях йде різкий перепад температур, це сприяє утворенню конденсату. Теж розвиток хвороботворних мікробів. У будинках з СІП панелей немає перепадів температурного режиму, повітря не пересихає, немає вологих стель через конденсат.

Якщо робити вибір на користь якогось будівельного матеріалу, то краще за все зводити будинок з сіп панелей під ключ, це дасть абсолютну гарантію того, що будівля прослужить довго.

 
 
Швидке замовлення:
+380
Чекаю дзвінка



Відправити
Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація:

Зареєструватися